Caminades per sectors

ÍNDEX GENERAL DE CAMINADES

Caminades per la Serra de Collserola, partint de Barcelona, en transport privat o públic, de durada diversa, amb dificultat baixa-moderada, totes aptes per a tothom.
Anar-hi >

VESSANT DE BARCELONA – 1
PEL PASSEIG DE LES AIGÜES

Caminades que comencen i acaben al Passeig de les Aigües (o Carretera de les Aigües), entre els Penitents-Pla dels Maduixers i Mirador dels Xiprers-Plaça Mireia.
Anar-hi >

VESSANT DE BARCELONA – 2
DE SANT PERE MÀRTIR A VALLVIDRERA

Caminades per l’extrem meridional de Collserola, des del cim de Sant Pere Màrtir fins al barri de Vallvidrera, passant per Finestrelles, Sarrià i Sant Gervasi.
Anar-hi >

VESSANT DE BARCELONA – 3
ENTORN DE VALLVIDRERA I TIBIDABO

Caminades per la zona central i més elevada de Collserola, destacant l’entorn de Vallvidrera i especialment el Tibidabo i els seus voltants.
Anar-hi >

VESSANT DE BARCELONA – 4
DEL TIBIDABO A TORRE BARÓ

Caminades pel sector més al nord de Collserola, des de Montbau fins a Torre Baró, passant per la zona alta d’Horta, Canyelles i les Roquetes.
Anar-hi >

VESSANT DE BARCELONA – 5
CONTRAFORTS DE COLLSEROLA

Caminades pels tres turons de Barcelona, la Creueta del Coll, el Carmel i la Rovira. Vistes de 360º de Barcelona.
Anar-hi >

VESSANT DEL VALLÈS
TRAVESSES CAP AL VALLÈS OCCIDENTAL

Travesses amb destinació a localitats del Vallès Occidental, pel vessant de ponent de Collserola, cap a Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès o Montcada i Reixac.
Anar-hi >

VESSANT DEL LLOBREGAT
TRAVESSES CAP AL BAIX LLOBREGAT

Travesses per la banda del Baix Llobregat, cap a les localitats del Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern o Esplugues de Llobregat.
Anar-hi >

Caminades, excursions i travesses per Collserola, partint de Barcelona