Índex de caminades


VESSANT DE BARCELONA – 1
PEL PASSEIG DE LES AIGÜES

Caminades que comencen i acaben al Passeig de les Aigües (o Carretera de les Aigües), entre els Penitents-Pla dels Maduixers i Mirador dels Xiprers-Plaça Mireia.


VESSANT DE BARCELONA – 2
DE SANT PERE MÀRTIR A VALLVIDRERA

Caminades per l’extrem meridional de Collserola, des del cim de Sant Pere Màrtir fins al barri de Vallvidrera, passant per Finestrelles, Pedralbes, Sarrià i Sant Gervasi.


VESSANT DE BARCELONA – 3
ENTORN DE VALLVIDRERA I EL TIBIDABO

Caminades per la zona central i més elevada de Collserola, destacant l’entorn de Vallvidrera i especialment el Tibidabo i els seus voltants.


VESSANT DE BARCELONA – 4
DEL TIBIDABO A TORRE BARÓ

Caminades pel sector més al nord de Collserola, des del Tibidabo fins a Torre Baró, passant per Sant Genís dels Agudells, Montbau, Horta, Canyelles i les Roquetes.


VESSANT DE BARCELONA – 5
CONTRAFORTS DE COLLSEROLA

Caminades pels tres turons de Barcelona, la Creueta del Coll, el Carmel i la Rovira. Vistes de 360º de Barcelona.


VESSANT DEL VALLÈS OCCIDENTAL
TRAVESSES CAP AL VALLÈS

Travesses amb destinació a localitats del Vallès Occidental, pel vessant de ponent de Collserola, cap a Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès o Montcada i Reixac.


VESSANT DEL BAIX LLOBREGAT
TRAVESSES CAP AL LLOBREGAT

Travesses per la banda del Baix Llobregat, cap a les localitats del Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern o Esplugues de Llobregat.


ÍNDEX TOPONÍMIC

Busques un indret concret de la Serra de Collserola?
En aquest índex trobaràs tots els llocs de pas de les rutes d’aquest blog: turons, fonts, ermites, espais naturals, miradors, àrees de lleure, etc.


Caminades, excursions i travesses per Collserola, partint de Barcelona

Translate »