Caminades per sectors

PEL PASSEIG DE LES AIGÜES

Caminades que comencen i acaben al Passeig de les Aigües (o Carretera de les Aigües), entre els Penitents/Pla dels Maduixers i Mirador dels Xiprers/Plaça Mireia.


DE SANT PERE MÀRTIR A VALLVIDRERA

Caminades per l’extrem meridional de Collserola, des del cim de Sant Pere Màrtir fins al barri de Vallvidrera, passant per Finestrelles, Pedralbes, Sarrià i Sant Gervasi.


ENTORN DE VALLVIDRERA I EL TIBIDABO

Caminades per la zona central i més elevada de Collserola, destacant l’entorn de Vallvidrera i especialment el Tibidabo i els seus voltants.


DEL TIBIDABO A TORRE BARÓ

Caminades pel sector més al nord de Collserola, des del Tibidabo fins a Torre Baró, passant per Sant Genís dels Agudells, Montbau, Horta, Canyelles i les Roquetes.


CONTRAFORTS DE COLLSEROLA

Caminades pels tres turons de Barcelona, la Creueta del Coll, el Carmel i la Rovira. Vistes de 360º de Barcelona.


TRAVESSES CAP AL VALLÈS

Travesses amb destinació a localitats del Vallès Occidental, pel vessant de ponent de Collserola, cap a Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès o Montcada i Reixac.


TRAVESSES CAP AL LLOBREGAT

Travesses per la banda del Baix Llobregat, cap a les localitats del Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern o Esplugues de Llobregat.Caminades, excursions i travesses per Collserola, partint de Barcelona